FIRST DAY OF HIGH SCHOOL

Dagen började när klockan ringde klockan 6 imorse, fick amerikanska pankakor till frukost och var ute hur huset strax innan 7!
Påväg till skolan var det jättedimmigt men forfarande extremt varmt, det kännes riktigt hemskt med dresscode för man ville ha på sig typ shorts och linne..
När vi kom fram till skolan ringde precis första klockan och man skulle gå till sina Homerooms, problemet var att jag inte visste vart mitt var... men en utav lärarna som jag har pratat med innan var jättesnäll och hjälpte mig till rätt rum. Det var riktigt segt där, fick massa papper som man skulle fylla i men mot slutet pratatde jag med tjejen som satt framför mig och hon var jättetrevlig!

När vi äntligen fick komma ifrån Homeroom skulle jag till Cafterian för att träffa de som ska simma morgon och våran tränare, fick yttligare fler papper att fylla i utav honom och vi fick även reda på att vi ska kunna alla våra tävlingar i ordning tills på fredag då vi ska rabbla upp dom för honom...
 
När klockan ringde så skulle jag vidare till matten, där pratade jag med en jättesnäll tjej och den läraren är grym!
När klockan ringde nästa gång var alla ute ur klassrummet innan jag hann reagera och jag hann prata lite snabbt med matteläraren innan jag fick skynda mig ner till spanskan. 

Korridorerna är smockade med människor, 3000 pers (eftersom alla 1000 freshmen har en egen byggnad) ska ta sig från ett klassrum till ett annat, men jag hann i tid!

Spanskaläraren är annorlunda.... Alla fick ett nytt Spanskt namn och jag är Lola?????? Det är sjut konstigt och jag tror att jag måste hoppa upp en spanska nivå för det var väldigt enkelt idag och jag gillar inte läraren....

Näst på schemat stod det Teenage Leadarship vilket är på andra sidan skolan så då var det dags att trängas med alla andra lite mer... 
Satt brevid en jättesnäll kille som jag pratade en del med, har dock glömt hans namn.. Vi har coach Robinson i den klassen och han är jätterolig, jag tror att det här kommer vara min favoritklass!

Jag hade tydligen lunch efter det berättade killen för mig och jag visste att Eriann och jag skulle träffas och äta ihop, men jag hittade inte henne så jag gick och kollade efter henne. 
Då sprang jag in i en utav killarna från mitt homeroom och började prata med han, det vissade sig att han är med i football laget och han var jättetrevlig!
Hittade tillslut Eriann och vi åt lunch ihop med Joseph, en utav killarna som simmar!

Sedan fick jag springa och fixa mitt skolID, som var as fult, innan jag gick och skulle byta bort Kemin mot något annat, men jag var tvungen att gå till kemin efter det för jag har inte valt ny klass än sååå...

Kemin gjorde vi inget och jag pratade med killen som satt bakom mig, han hette Juan och hade kuggat den klassen förra året och gjorde om den i år.... Men han var jättetrevlig och han berättade om att dom har Truckgäng här och han är med i gänget Broken Toys... Han var snäll i alla fall!!

Nästa klass jag hade var Engelska och i det klassrummet var det så kallt att jag trodde jag skulle dö.. Det var långtråkigt men jag tror att det finns några snälla människor där!!

Sista lektionen var Us History och det första vi skulle göra var att sätta oss i grupper och jag kom in sist i klassrummet och satte mig med tre killar för dom var dom ända som inte var 4 i sin grupp, det visade sig att dom prata väldigt mycket spanska :), men dom var jättetrevliga och pratade engelska med mig och det visade sig att dom spelade fotboll och dom tyckte det var fett cool att jag var från samma land som Zlatan B) 
 
När vi slutade 14.30 mötte jag upp Eriann och åkte hem, efter en bra första dag på High School!
Kram Maja
 
I USA | |
#1 - - Alva:

Jätte kul att få följa din resa här. Väldigt intressant, dessutom nu när jag hoppar på din resa från början. Lycka till med allt och sjukt coolt att du vågade ta steget. Kram!

#2 - - Alva:

Jätte kul att få följa din resa här. Väldigt intressant, dessutom nu när jag hoppar på din resa från början. Lycka till med allt och sjukt coolt att du vågade ta steget. Kram!

Upp