julafton m.m

Hejsan!

Dagen innan julafton hade jag Victoria och Julia över för att baka kakor! Vi hade väldigt kul under både bakningen och dekorationdelen
Sedan åkte vi även och åt middag med Kari, vi åkte till resturangen där Jacob fick sitt namn Horseguy haha
Sedan på Julafton var det rekord varmt!!
Vi var i Kyrkan och sedan åkte vi till en resturang och åt middag innan vi åkte hem och lagade 125 köttbullar för juldagen då vi skulle få hela släkten på besök!
Sedan kollade vi hela familjen på Elf i våra matchande pyjamaser innan vi fick öppna ett paket var!
Juldagen började med att vi öppnade alla våra paket och jag fick hur mycket som helst! Är evigt tacksam till min värdfamilj, dom är bäst!
Sedan åt vi en jättestor frukost och även glass med bär som är min värdfamiljs juldagstraddition!
Sedan åkte jag och Kolby och handlade lite snabbt och juldagen var ännu varmare än julafton
Vid 6 kom familjen över och vi åt massa mat från hela värden! Vi gjorde även glögg och sedan spelade vi kort!! Det var jättekul och det var coolt att fira jul på ett annat sätt än vad jag är van vid!
På annandagen åkte jag, Kari och Dax till IKEA!! Det var riktigt najs att få vara "hemma" en liten stund!
I söndags åkte vi och shoppa och sedan plockade vi upp julia innan vi åkte till Academy där jag köpte nya löparskor för mitt presentkort jag fick från min värdfarmor och farfar! 
Julia sov här och sedan på måndagen åkte jag hem till henne och hängde med henne tills 7 ungefär!
Idag har jag gjort absolut inget, vaknade vid 12, kollat på typ 5 avsnitt av Hawaii 5-O och ska nu ut och prova mina nya löparskor!!
Kram från mig!
Maja
 
 
I USA | | Kommentera |

Julafton

GOD JUL! 

Idag vaknade jag vid 05.00 för att FaceTimea med farmor och släkten på pappas sida! Har inte pratat med farmor sedan september och inte med någon utav de andra överhuvudtaget så det var kul! 
Somnade snabbt om efter det och sedan vid 10 ringde jag mamma och pappa igen och denna gång var de hemma hos mormor och morfar! Fick prata med dom och mina kusiner plus morbror och moster!! Var med när de öppnade julklappar och det känndes som om att jag var där med dom! 
Nu ska vi snart iväg till kyrkan och sedan firar vi jul på riktigt här imorgon! 
God jul igen och kramar
Maja
I USA | | En kommentar |

Finals, Austin, Shopping

hejsan hoppsan!
Länge sedan sist men det betyder bara att det blir längre inlägg nu!
 
Förra måndagen hade vi som en vanlig skoldag, på Teen Leadership lekte vi runt i gymmet och vi körde Dodgeball, Coach Rob träffa mig rakt i ansiktet :)
Sedan fick jag mitt hår flätat utav Chloe igen
När jag kom hem från skolan hade jag fått paket från både mamma och pappa och Merit!! I Merits paket fanns ett brev och jag började störtböla när jag läste det... Att få brev och saker hemifrån betyder massa och jag blir så himla glad!
På tisdagen hade jag min sista U.S Goverment lekiton.... Det var sorgligt och jag kommer sakna Mr.Cummings, Shakayla och Paticents massa!
På Onsdagen hade jag Finals, prov över allt vi gjort under terminen, i både engleska och matte... Det första jag får höra när jag kommer in i mitt engelska klassrum är att jag ser smart ut för jag hade för ovanlighensskull på mig mina glasögon hahah, tror att både matten och engelskan gick ganska bra!
 Efter skolan åkte Julia med mig och Kolby och åt på Manys, vilket var okej som vanligt!
Vi bakade kladdkaka och snickerskaka! 
På torsdagen hade jag finals i Teen Leadership och P.E, vilket gick kanoners!
På fredagen hade jag först final i Teater, vilket var enkelt!
Efter det var det health, vilket gick lätt som en plätt och efter att alla var klara spelade vi uno! Jag vann två utav två gånger och fuskade endast en utav gångerna! 
Efter skolan åkte vi mot austin!
Vi kom dit vid 11 på kvällen och jag gick och la mig direkt. Nästa morgon åkte jag och Dax och hans bror till mallen i Austin och hanlade julklapp till Kari och skor till Dax, sedan åkte vi alla och åt och vi han även med lite sightseen!
Austin är verkligen jättefint och har massa backar, fina cafen och coola affärer!
Hemma hos min värdfarbror öppnade vi paket och hade det mysigt!
På kvällen åkte jag, Kolby och hans älsta kusin in till Austin igen för att kolla på The Trail Of Lights
Vi kom hem strax efter 11 och nästa dag började vi åka hemmåt vid 2, stannade och åt på en jättefancy resturang, åt fisktacos som alltid är så extremt starkt men gott.
Sedan hade vi även standardstoppet Starbucks, det är nog vad jag kommer sakna mest med USA, starbucks everywhere
Sedan stannade vi även på Buckbys, det är en bensinmackskedja men denna var lika stor som en mataffär!
Vi kom hem vid strax efter 7 och jag gick ut och sprang men jag har fått så väldigt ont i mina benhinnor så jag måste försöka fixa dom innan jag börjar track direkt efter jullovet! 
I måndags åkte jag, Andy, kolby och Victoria till Mallen i The Woodlands för att handla de sista julklapparna!
Igår städade jag och Andy i princip hela dagen och idag ska jag nu snart skypea med mina föräldrar och sedan så kommer Victoria och Julia hit så ska vi decorera kakor!! 
Kram på er!
I USA | | En kommentar |
Upp