Q & A

"Varför åker du med Explorius?" 
 
Jag valde Explorius eftersom de är ett litet företag där man som student verkligen får kontakt med dom som jobbar på Explorius och att dom vet vem man är osv. Jag valde även Explorius eftersom jag inte ville åka med ett företag som höll på tex språkresor, eftersom det känns säkrare när organisationen bara håller på med utbytesår! 
Sedan valde jag Explorius för att mina favoritbloggar 13/14 åkte med dom ;)
 
"Kommer du behöva gå om ett år?" 
 
Eftersom jag åker nu innan jag börjar gymnasie kommer jag inte behöva "gå om" något år, utan bara börjar gymnasiet ett år senare än alla andra 99or!
 
"Varför fick du två placeringar?" 
 
Min första placering var en dubbelplacering med en tjej från Slovakien eller Slovenien, kommer faktiskt inte ihåg, och när man blir dubbelplacerad får man möjligheten att tacka nej till sin placering, vilket jag gjorde då jag inte tyckte att det skulle bli så bra för mig att bo med en annan untbytesstudent.
 
"Du har tvekat massor under våren över att åka, hur känns det nu?"
 
Jag vet och jag kan ha lika mycket tvivel nu också, men det försvinner såfort jag tänker på hur mycket jag kommer få ut ur det här året och hur mycket jag har längtat efter att få åka! 
 
"Hur ska du hålla kontakten med din familj och dina vänner?" 

Jag tänker att jag ska skypea en del med min familj, och sedan även med mina vänner! Jag tänker försöka minimera kontakten med Sverige i alla fall i början utav mitt år, för att inte få förmycket hemlängtan! 
 
"Har du börjat packa?" 

hahah, nej.... Men jag borde verkligen göra det, eller i alla fall en packlista nu när det är bara 17 dagar kvar! 
 
Kram!
 
Q&A | |
#1 - - Karl:

Kul blogg!!

Du har säkert hört talas om The Swedish Number som har blivit en stor succè och får samtal från hela världen.

Nu finns även The US Number som fungerar nästan likadant. Största skillnaden är att det är gratis. Man behöver bara ladda ned gratisappen Callthere (callthere.com) och slå 001 så blir man kopplad till en selektivt utvald amerikan.

Detta är ett fantastiskt roligt sätt att komma i kontakt med amerikaner. Många användare ringer för att träna på sin engelska därav att jag skriver till just dig. Många tenderar att glömma av sin engelska efter sina studier eller vistelser utomlands. Detta är ett bra sätt att hålla språket vid liv!

Testa! Det vore kul att höra vad du tycker och hör gärna av dig om du har frågor.

Med vänlig hälsning,
Karl

Upp