Osäker

Hejsan!

Nu har det gått ett tag sedan jag senast bloggade, men just nu händer det absolut inget alls om utbytesåret, förutom en sak. Jag har börjat tveka på att åka
Jag har velat åka på ett utbytesår sedan jag gick i 6an/7an och har varit väldigt taggad på att få åka, kanske för att jag inte har trivits överhuvudtaget här i Sverige och i skolan, kanske för att jag vill se något annat. Men nu har jag ändå börjat gilla att vara i skolan, börjat tycka att Sverige är helt okej och att jag faktiskt vill börja på gymnasiet med alla personer som jag nu gått 6an, 7an, 8an och nu snart hela 9an med. Att sitta och veta att jag kommer behöva gå med 00orna börjar bli jobbigare än vad jag trodde och att veta att alla mina vänner kommer kunna ta studenten ett år innan mig är riktigt jobbigt. 
Jag tror igentligen inte att det är själva året jag tvekar på, för det vet jag att jag vill uppleva, jag tror mer att jag tvekar på att komma hem igen. Jag vill inte komma hem
Det kanske är dumt att säga så nu, jag kanske hatar det i Usa, men jag känner att om jag åker vill jag inte komma hem igen. 
Jag är orolig för att jag kommer känna mig annorlunda, att jag inte kommer passa in i det Svenska sammhället när jag kommer hem. Att alla mina vänner kommer ha gått vidare ifrån mig, att jag kommer stå ensam när jag kommer hem igen. 
Men jag tror att alla dessa tankar på att inte åka kommer försvinna när jag får min värdfamilj, för just nu lever jag i en helt svart värld, jag har absolut ingen aning om vart jag kommer spendera mitt år, jag lever i ovisshet. 
Jag hoppas i alla fall att jag får min värdfamilj snart! 
Kram 
 
Inför USA | |
Upp