Charader

Hej!
Idag gick jag till skolan, men Kolby var hemma sjuk så det var som om vi böt roll. Han skjusade mig i alla fall till skolan och sedan hade jag som vanligt Hälsa första lektionen! 
Idag pratade vi om Healthy och Unhealthy relationships vilket är hyfsat intressant, jag har Coach Reed som lärare och hans impressions utav tonårstjejer är prisvärda! Dom är grymma!
På drama pratade jag med Ashley och Victoria om småsaker och Ashley hjälpte mig verkligen, gillar henne massor! 
På idrotten sprang vi horseshoe, vilket betyder att man gör den raka sträckan utav trackbanan och springer i svängen. Jag och Jasmin gjorde det tillsammans då det endast är vi som faktiskt går in för idrotten här...
På teen ledership så skulle vi köra charader och som vanligt frågade coach Rob om vem som ville vara team captain och det brukar alltid vara två killar så idag sa jag att jag ville vara det och det fick jag!! 
Här är det precis som man ser i filmer, man väljer sitt lag vilket verkligen är as hemskt. Det är inte alls kul att sitta och peka ut vem man vill ha i sitt lag och veta hur man kan såra de andra men jag fick i alla fall ett bra öag och vi var redo för att krossa det andra laget, för jag förlorar inte. 
Det var en intensiv match med massa random saker men mitt lag vann!!!! 
Satt som vanligt med Bianca, Victoria och Julia på lunchen och nu börjar det närma sig min och Victorias cookie competition! Nästa fredag är det dags då det är då vi får Thanksgiving break! Vi ska köpa 21 kakor tillsammans och sedan ska vi tävla vem som kan äta mest utav dom! 
Victoria och jag har båda insett att vi nog är de mest ohälsosamma människorna i vår skola typ hahha vi har typ strösocker i våra blodådror. 
På matten jobbade vi med saker som var på förra testet som alla typ failade på men det visade sig att jag hade fått 89/100 vilket nästan var ett A!
På engleskan hade vi en vikarie vilket ledde till att vi fick inget gjort, här är en bild på mig och Hollie!
U.S Goverment jobbade vi faktiskt på idag men det var hyfsat kul!! 
Har massor att göra nu i eftermiddag då när man missar en dag här måste man jobba ikapp allt... Så jag har en hel del matte och U.S Goverment framför mig men det blir nog bra det med! 
Kram Maja
I USA | |
Upp