Lång uppdatering

Hejsan!
Denna vecka gick förbi snabbt och jag hade suttit och skrivit på ett långt inlägg om hur det känndes att jag hade varit här i 100 dagar men det försvann vilket gjorde att jag ville kasta min dator i golvet och aldrig blogga igen.. :)
bestämde mig ändå efter arga meddelanden från min mor att det vore bäst att blogga i alla fall!
I måndags var det skola, tror inget speciellt hände förutom att jag hade på mig klänning i skolan och fick höra utav typ 5 pers "Dont you think thats inappropriate?" även fast den inte slutade förens precis över knäna vilket är skolans dresscode???
Vi kollade även igenom min blogg på U.S Goverment lektionen och Mr Cummings vart glad över att jag kallade honom min favoritlärare haha
Vet inte vad vi gjorde när vi kom hem, tror jag och min värdmamma åkte och handla men kommer på riktigt inte ihåg...
Tisdag gick som vanligt bra i skolan, vi kollade på film under teatern, Busstop, som vi sedan ska spela upp scener ur och på idrotten gjorde vi inget alls vilket jag och Yasmen hatar, vi gick seriöst just runt i gymet för att det regna ute, i 30 minuter ocg för att få tiden att gå fortare så lekte vi namnleken haha
På Teen leadership var inte Coach Rob där så vi hängde bara i Gymet, jag pratade en hel del med Julie och Kamryn, så snälla så! 
Hade prov på matten som gick åt skogen men jag hade kul i alla fall haha
Fick skjus hem utav Abigall och somnade när jag kom hem för jag mådde jättedåligt igen ?? 
På Onsdagen sprang vi en mile på idrotten och efter det så sa läraren att jag verkligen borde vara i track nästa termin så om det funkar kommer jag springa runt nästa termin. 
Tror inte något speciellt hände... JO! Victorias mamma hämtade oss efter skolan och sedan åkte vi och hämtade henes bror Danni innan vi åkte och köpte Donuts! Det var jättemysigt! 
Sedan åkte jag och min värdmamma på kvällsäventyr och körde starbucks drive trough och såg någon från skolan sitta där inne! Min värdmamma is the best bara så ni vet haha
Torsdag var en bra dag, julia och jag matchade utan att vi viste om det då först Bryce sa att vi såg ut som systrar, sedan kom en random kille fram till oss i Cafeterian och ba "Are you guys twins?" och sedan utropade Nayeli "Ypu guys are so cute all matching!!" i korridoren haha
Efter skolan åkte jag och hjälpte till med skolans talangshow och sedan kollade jag på den med Vicoria och Bianca! När Julia uppträde körde jag på "Jah älskar dig Julia!!" eftersom alla andra ropade "I LOVE U ...." när de andra klev upp på scen!
Efter showen åkte jag med min familj till Whataburger och sedan när vi kom hem bakade jag snabbt ihop 30 chokladbollar som jag skulle ge till mina lärare dagen efter som en Thanksgiving present! Kan säga att jag inte la mig förens 11 vilket aldrig hänt tidigare under en skolnatt!
Fredagen var vår sista dag innan Thanksgiving Break och man gjorde i princip inget i klasserna, alla lärare uppskattade min lilla present och jag fick Pumkin bread utav min engelska lärare för att jag alltid är så hjälpsam :)
På Idrotten vägde och mätte vi oss och jag har bara gått up 12 kilo! 
Nä jag väger faktiskt precis lika mycket som när jag kom :)
Sedan efter skolan åkte vi hem och böt om för att åka mot Houston och se teatern "A Cristmas Carol"
Teatern var jättebra och jag hade en bra tid även fast jag var i ett jättedåligt mood! Älskar verkligen min värdfamilj!
På lördagen vaknade jag 11, åt hamburgare till frukost kl 12, hjälpte till att städa lite, gick och la mig vid 1, sov till 4.30, hjälpte till med middagen, åt och sen somna igen och sov till söndag så jag kan väl säga att jag inte mådde jättebra... 
På söndagen åkte vi till Kyrkan för att hjälpa Speciall needs kids vilket var jättekul och lärorikt!
Påväg ditt satt en hund i liksom lådan på trucken ??? Jätteobehagligt
Sedan åkte vi och åt och efter det åkte jag och min värdmamma och handla! Vi hittade massa svenska saker så som Glögg, Lingonsylt och Gelehallon!"
Sedan åkte jag hem till Julia och spenderade kvällen där! Vi kollade på film och bara hade det allmänt mys!
Idag kom jag hem vid runt 2 och sedan dess har jag mest chillat!! Hoppas allt är bra med er där hemma och jag ska blogga bättre denna vecka!! 
Kram Maja
I USA | |
Upp