HOMECOMING 2015

Igår var det dags för homecoming!!!
Jag började göra mig iordning runt 2 och sedan vid 3.45 kom en utav min värdmammas kompis som är fotograf och tog massa bilder på först mig, sedan Kolby och även några bilder ihop!
Sedan åkte vi till The Woodlands där vi mötte upp Brandon och Maddie och Dawson och Nayeli och tog ett par bilder med dom. Vi väntade även på Chad och Bella som kom lite senare då Bella hade en Softball tävling..
 
Sedan när Chad och Bella kom gick vi in och åt middag på Cheescake Factory! Det var ganska stelt i början för min del då jag bara kännde Kolby, Dawson och Nayeli men Brandon och jag började prata om Greys Anatomy och det visade sig att alla kollade på det så efter det var det inte speciellt stelt längre. 
Något som jag tyckte var annorlunda var att alla blessed the food innan de åt, och att vi gjorde det liksom allihop tillsammans.. Vi gör det här hemma varje gång innan vi äter men jag trodde inte att tonåringarna skulle göra det när de var ute och åt själva...
När vi var klara åkte vi till skolan och själva homecomingen!
Jag och Kolby fick köa en stund för vi hade inte köpt biljetter innan och man måste visa skol ID osv för att det ska vara säkert. 
När vi kom in delade vi upp oss, jag dansade ocj Julia sprang runt där inne och stod i folkmassan och dansade med alla. Träffade massa männiksor jag kände och det var bara väldigt väldigt kul! 
Hur man dansar här är välfigt annorlunda mot hemma och ehh jag tycker nog att det är bättre att stå och hoppa upp och ner med en hand upp över huvudet än att dansa som man dansar här meeeeen det är ju en annan kultur här...
Vi gick och kollade oss i spegeln, då mötte vi Sarahbett som jag tog en bild med då vi matchade!
Som ni ser så var det extremt varmt, därutav mitt stora hår och röda ansikte!
Hade jättekul i alla fall och när dansen slutade vid 11 åkte jag och kolby hem till en tjej som heter Abigal då hon skulle ha en Bonfire! Jag träffade både nya människor där som jag aldrig pratat med tidigare men även Summer som jag har engelska med, Tyler som jag hade spanska med innan jag droppade ut ur den klassen, Joseph som hatar sverige och Yasmine! 
Hade min första amerikanska Smore, sjöng lägersånger och pratade massor om Sverige! Blev även erbjuden att få sova över där men klockan var redan 1.30 så jag ville inte ringa hem och fråga haha men nu har jag fått massa nya tjej och kill kompisar!
Homecoming var en väldigt rolig kväll och jag skulle inte säga nej till att göra om den! 
Kram Maja
I USA | |
#1 - - Joseph:

Americas det bästa landet i världen och du vet det! USA! USA! USA!

#2 - - Joseph:

Americas det bästa landet i världen och du vet det! USA! USA! USA!

Upp