Jag lever

Hejsan!
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har mått väldigt dåligt de senaste dagarna med ont i bihålorna och huvudet och har i princip bara sovit efter att jag kommit hem från skolan! 
I tisdags spelade jag inte fotboll efter skolan eftersom jag mådde dåligt, åkte hem istället och sov typ hela eftermiddagen! Det är fortfarande väldigt varmt här haha
På onsdagen så åkte jag till Kyrkan med Victoria och hennes familj efter skolan och fick träffa hennes Youth group vilket var skoj!! Kyrkan ligger uppe på en kulle och himlen var så sjukt fin den eftermiddagen!
Sedan på torsdagen fick jag först en 1 dollar mynt från en vendingmaskin!!!!!!! Jag visste inte ens att de fanns och Adam som stod brevid mig tyckte att jag var halvt galen som vart så glad över att få ett sånt mynt!
Sedan fick jag även prova mexicanskt godis som alla har pratat om när jag gett dom djungelvrål och Holy Moly jag trodde jag skulle dö. Det var en klubba med kryddor på, alltså riktigt starka kryddor och sedan under det var det som en vanlig vattenmelonklubba men jag kom aldrig dit för usch var stark de kryddorna var! Rekomenderar ej, 0/10000 kakor får den klubban!
Under lunchen visade de bilder från Royalty day och gissa vem som var med på en utav bilderna??
Sedan på US Goverment skulle seniorna ta skolfoto så jag och Julia fick bara lalla runt vilket var kul det med!
 
På kvällen gick jag och Victoria på skolans teaterpjäs, den var jättebra men jag förstod inte ett ord då det är amerikanare som försökte prata med en irlänsk dialekt och usch nä det var alldeles försvårt för mig. 
Idag fredag hade jag haft en hyfsat bra dag, börjar må bättre nu! Idag gick vi efter PepRally schema vilket betyder att man kortar ner alla lektioner så att vi har ca en halvtimme på slutet utav dagen då vi brukar ha peprallys men idag var det en fotbollsmatch mellan seniors och lärare istället! Jag och Victoria köpte biljetter till det på luchen idag och sedan gick vi på matchen! 
Min buddie Jorge spelade och gjorde även första målet, eleverna vann med 8-4!
Jag och Amiee från min matteklass som vi satt med!
Efter skolan har jag mest bara chillat, åkte och åt middag på en kinesisk resturang och är nu bara hemma och tar det lungt, planerna för imorgon är att köpa en ny telefon och lite så! 
Ska försöka att uppdatera bättre!!
Kram Maja
 
 
 
I USA | |
Upp