Victorias birthday

Kom precis hem från Victorias födelsedags firande!! Hade så sjukt kul och åt väldigt mycket mat + cheesecake! Detta resulterar i att jag är helt slut nu och håller på att somna medan jag skriver, så ni får ett mer detaljerat inlägg imorgon!! 
Kram Maja 
I USA | | En kommentar |

cupcakes

Halloj!
Klockan är just nu 21.30 och jag är påväg att gå och lägga mig men tänkte först updatera er där hemma om vad jag har gjort idag! 
Vaknade vid 9 och gick upp och åt frukost. Upptäckte idag att det hårda brödet jag skickade hit till värfamiljen i maj fortfarande finns kvar och att ingen utav dom hade ätit det så ni kan ju gissa vad jag åt till frukost, så som jag har saknat hårt bröd!
Sedan bar det av mot Old times Spring, vilket är stället där tyskarna eller holländarna som först kom till Houston bosatte sig. Det är fullt utav gamla hus och små butiker, men det var ganska smutsigt och inte lika fräsht som jag hade förväntat mig... 
Vi gick i alla fall in i en Cupcake butik och köpte varsin cupcake!
Jag tog en Red Velvet Cupcake vilket var ett bra val
Sedan bar det av mot en mataffär som heter Trader Joe och bara har ekologiska varor fattade jag det som... Påvägen dit började jag känna mig lite halvdålig och sedan efter att vi stannade och letade efter en Homecoming klänning åt Eirann så mådde jag inte alls bra
När vi kom hem gick jag in och la mig på mtt rum, sov en liten stund innan jag gick ut och satte mig i soffan med extremt ont i bihålorna. Det tog inte lång stund inna  jag somnade där med och vaknade inte förens vi skulle äta middag. 
Mår bättre nu dock men jag är helt slut, kommer bli riktigt jobbigt att gå upp vid 5 imorgon för att åka till morgonträningen... 
Väntar även på yttligare information om min nya värdfamilj, hoppas att det sker snart! 
 

Kram Maja
I USA | | 2 kommentarer |

Market Street

Idag åkte jag och Eireann till The Woodlands där vi snabbt gick in på Mallen, jag köpte en glass och fick en blomma av en kille hahah 
Sedan gick vi till kanalen/ån/vattendraget och åkte med en båt genom the woodlands till Market Street!
Det är ett ställe med massor utav butiker så som Thiffanie & Co osv. Idag har det varit väldigt varmt, närmare 40 grader så det var väldigt skönt att gå runt där med iste!
Sedan gick vi tillbaka till båten som tog oss tillbaka till mallen! Det var väldigt fint med solen påväg ner, jag älskar verkligen hur himlen är här!
Hade en ganska bra dag idag och den avslutades med att vi kollade på High School Musical! 
Kram Maja
 
I USA | | Kommentera |
Upp