5 månader

Idag är det hela 5 månader sedan mamma, pappa, Rosa och jag åkte mot Arlanda tidigt på morgonen för att säga hejdå för 10 månader. 
Det var en riktigt jobbig dag och även en utav de jag kommer minnas förevigt. 
Att sitta på ett åtta timmarsflyg med 3 andra tjejer som är lika nervösa som en själv var riktigt kul och jag fick tre nya vänner, de åtta timmarna blandades med prat och försök till sömn. 
New York var något utav de roligaste jag varit med om, även fast tiden gick långsamt ibland fick jag hur mycket nya vänner som helst och flera utav dem pratar jag fortfarande med! 
Min första tid i min första värdfamilj var fylld av nya intryck. Till en början vägrade jag äta allt onyttigt som fanns, jag kände mig så sjukt äcklig hela tiden. Men detta släppte någon gång runt när skolan började.
Att gå på High School har både sina för och nackdelar, jag trodde nog att jag skulle få mer uppmärksamhet i början än vad jag fick, fast på en skola med 3000 personer är det svårt att alla ska veta vem man är inom första veckan. 
Men nu medan att tiden går vet mer och mer människor vem jag är och många dagar önskar jag att det inte var så, för High School är fyllt med rykten. Både bra och dåliga. 
Mitt byte utav värdfamilj var tufft, men det har gjort mig så mycket starkare, inte trodde jag att jag skulle kunna klara mig på andra sidan jorden utan att bryta ihop totalt under en sådan situvation. 
Nu har jag precis lika lång tid kvar utav mitt utbytesår och det som jag vill, läs ska göra, är att skaffa fler vänner och fortsätta vara en glad person och uppleva så mycket jag bara kan! 
Även fast visa dagar är tuffare än andra, inte något nytt händer varje dag så försöker jag göra varje dag minnesvärd. Jag har bara ett utbytessår och nu inte ens det, jag har 5 månader kvar och det ska bli de 5 bästa!
Kram
I USA | |
#1 - - Emelie:

Du har varit sjukt stark som klarade av det där med värdfamiljen, fortsätt kämpa och njut varje dag! Ha de bäst!!

Svar: Tack, det betyder massa!! Kram!!
Maja Jansson

Upp