Zoo, Is och Voss

Nu har det snart gått en vecka sedan jag bloggade men det har varit full rulle hela tiden! 
I Onsdags fick vi våra betyg för höstterminen! A i alla ämnen utom Goverment, men Mr. Cummings är fortfarande min favvolärare även fast jag var ett poäng från A
Sedan på Ekonomin skulle vi planera vårat zoo och jag gjorde det tillsammans med tjejen som sitter brevid mig, vilket faktiskt var kul! Hon frågade massa om sverige och det gör mig alltid glad!
På Teen Leadership fortsatte vi köra speedating vilket är något utav mina favoritsaker för man får prata med alla vilket gör mig glad! 
På matten pluggade jag och Colton massa (oklart om det är sanningen) 
Men vi hade kul och det är det som är huvudsaken!
På engelskan gjorde vi tråkigheter och sedan var vi i Weightroom på Track och hör och häpna, jag orkade skivstången denna gång!
Efter skolan fick jag kolla på Julias brottningsträning för att jag skulle åka hem med henne då Kolby hade en njuropperation i Houston! Det gick bra och jag och Julia hade kul med Naomi och Jurgen på kvällen!
På torsdagen mådde jag skit och det var en tuff dag för mig, inget speciellt hände förutom att Ekonomin var jättekul men jag har aldrig varit så lycklig som när jag fick komma hem och vila, detta resulterade i att jag stannade hemma på fredagen och kollade på ca 7 Hawaii 5-O avsnitt!
På kvällen skulle vi ut och äta med Karis sida i familjen för att fira min värdmorfars 81 födelsedag!
Sedan efter vi ätit så åkte vi hem till honom och de hade världens sötaste hund men som dock hårade massa! 
På lördagen åkte vi till Waco men det kommer i ett eget inlägg, annars blir detta förlångt!
Söndag vilade jag bara igen då jag fortfarande mådde dåligt och jag och Kari åkte och handlade mat!
Måndag var MLK Day!
Sedan flätade jag mitt hår i 12 flätor!
Vilket resulterade i att min hår såg ut såhär igår
På teatern kollade vi på en Shakespearfilm och på ekonomin pluggade vi inför provet som vi hade idag! Sedan på Teen Leadership presenterade vi våra namn som jag ska visa er imorgon! 
Sedan på matten pluggade vi massa och här är jag och Nelson som sitter framför mig och Colton!
På Engelskan hade vi vikarie och jag, Caleb, Katie, Summer och Martin kastade boll till varandra och sedan pratade vi om pistoler och sverige!
På track körde vi "hipmobility" och sedan fick jag äntligen gå till the trainers som kollade på mina ben och gav mig stora ispacket och sa att jag skulle komma tillbaka imorgon! Så jag fick inte springa något mer igår utan jag tog tid på långdistanstjejerna vilket var kul det med!
Sedan på kvällen så var det jag som lagade mat, det vart något utav mina favoritmaträtter från hemma, kycklig och potatis i ugn!'
Sedan gick jag och la mig tidigt för jag mår fortfarande inte alls bra haha
Idag försov jag mig med 45 minuter vilket gjorde att jag fick göra mig klar på 8 minuter och sedan åkte jag och Kolby till skolan!
På interior desgin gjorde vi tapet till ett sovrum + matchande till ett badrum och på teatern kollade vi klart på Shakespearfilmen! Provet på economin borde gå hyfsat och på teen leadership lekte vi en lek vilket var kul! Älskar teen leadership! 
På matten pluggade vi massa inför provet och jag tror det kommer gå okej! Nancy hade en stor VOSS vattenflaska vilket gav mig minne från New York så jag var tvungen att skicka en bild till Jesper, Mattias och Maria!
På engelskan jobbade vi lite och sedan fick jag en jättesöt lapp från en kille i klassen som tydligen tyckter om mig haha jättegulligt!! 
Under track så gick jag tillbaka till Trainers och de sa att de var rädda att jag har en stressfracture i mitt ben så jag måste gå till doktorn och jag får inte springa så jag var tvungen att cykla i 30 minuter... Hemska minnen från gvik haha näe men det gick ganska bra, cykla 10 miles! 
Sedan fick jag is på benen och fick åka hem! 
Nu på eftermiddagen har vi varit och ätit och sedan åt jag och Kari frozen yougurt! Ikväll ska jag snart gå och lägga mig för jag mår inte alls bra hahah, taggad för resten utav veckan!!
Kram 
Maja
I USA | |
Upp