Day 2 + husletande

Idag när Eriann och jag kom till skolan var himlen så extremt fin eftersom solen var påväg upp! 
Vi började dagen med Homeroom igen, och idag satt jag där och väntade på att bli Dissmissed så kom killen från Fotball laget som jag pratatade med igår och ställde sig mitt i klassrummet så alla kollade på honom, och så fråga han "Are you coming to the football game on friday?" Jag svarade "I dont know... I think so" Sedan fortsatte han medan alla lyssnade på oss "My friend don't belive me when i say that you're from another country" och jag svarade "I am, I'm from Sweden" och alla i klassen kollade på oss och det var så hemskt, och helt random frågar en kille rakt ut "Do you have Mc'Donalds there?" och sedan bad läraren mig att berätta om Sverige och det var väldigt random, sedan precis när jag var klar gjorde vi The plead of allegiance som vi gör varje morgon, man står med handen på hjärtat och kollar på en Amerikansk flagga, sedan gör man lika dant fast dom läser upp en annan text i högtalarna medan man kollar på Texas flagga... 
 
När vi blev dissmissed från Homeroom hade jag simning, men vi simmar inte första veckan så vi satt bara i cafeterian och pratade..
 
Sedan hade jag matte, vilket var rätt kul och jag pratatde med två nya tjejer som frågade om jag var en utbytesstudent och så satt jag brevid samma tjej som igår och hon är jättesnäll.

3rd period är spanska, och den läraren är fortfarande konstig... Ska byta ut spanska 2 mot spanska 3 för det är alldelles för enkelt och jag hoppas jag får en annan lärare.... Men jag pratade svenska idag i den klassen för det var en annan svensk kille där men det visade sig att han hade flyttat från Sverige när han var två och inte kunnde någon svenska... Men alla i den klassen vet nu hur man säger välkommen....
 
Nästa lektion är Teenage Leadarship som jag tycker är roligt, jag har min buddie där som jag alltid glömmer namnet på, och Coach Rob är as grym. 
 
Sedan hade jag lunch, åt med simmarna!
 
Sedan hade jag Kemi, som jag inte ska ha något mer för det är hemskt...
 
Lektionen efter det är engelska, pratade med två tjejer och en kille där idag och dom är as roliga och snälla!! Jag tror att engelska kommer bli rätt roligt!
 
Sista perioden var U.S History och idag pratade jag med en tjej som hette Logan, hon är jättesnäll och rolig!! Och vår lärare är också jätterolig och jag ser verkligen fram emot alla U.S History lektioner!
 
Efter det var jag och bytte ut Kemi mot något annat som jag får reda på imorgon! 
Idag sprang jag även in i Julia, den andra svenska tjejen på Conroe High!
När Eriann och jag kom hem från skolan fick vi reda på att huset vi bor i är sålt, vilket är jättekul för min värdfamilj! Men dom som köper huset vill flytta in inom 30 dagar så vi måste hitta ett nytt hus, så jag och min värdmamma och värdpappa har idag kollat på fyra hus! 
Alla hus här är extremt stora och jag tycker att allt ser lika dant ut... Men det var verkligen en upplevelse!
Vi hade hundarna med oss eftersom de som köpt huset skulle komma och kolla igen på eftermiddagen! Här är en bild på en väldigt trött Cody..
Kram Maja
I USA | |
Upp