Torsdag

Idag började jag och erieann 20 minuter senare än vad vi brukar pga att vi inte simmar första veckan och imorgon behöver vi inte komma alls förens andra perioden!
Så vi åkte förbi starbucks och köpte varsin kaffe eftersom det var kallt ute (20 grader) 
Min andra period idag var teater, det var kul men det är väldigt annorlunda människor i den klassen men två tjejer är jättesnälla!! 
Tredje perioden var min nya spanska klass!! Det var en bättre nivå på den klassen och läraren är grym! Jag fick även berätta om Sverige och om mig själv och imorgon ska jag ta med mig djungelvrål till alla i klassen och dom skulle ge mig amerikanskt godis eftersom dom tyckte att det var sjukt att jag aldrig hade haft det mesta utav deras godis! Fick förresten en Kiss av en utav tjejerna som var jättesnäll! 
Nästa lektion var teenage leadership och jag satt brevid Brandon som vanligt! 
Hade matte med en ny klass idag, pratade med en tjej i den klassen och en kille satt i bakgrunden och hela tiden "Dont talk to her Shes trouble" 
Visade sig att han hette Colton och är rikrigt rolig haha
Efter det var det Engelska där vi skrev en text om mobiltelefoner, jag får hjälp med att stava ord eftersom jag är svensk och dålig på att stava hahha
Sista lektionen var us history och det börjar bli svårt nu när vi faktiskt börjar jobba :(
Sitter just nu och väntar på att jag ska få min physical ifylld av en doktor sedan ska jag och Treece plocka upp alla, sedan ikväll måste jag plugga spanska för vi har prov imorgon... Men det ska bli jättekul för vi ska ju ha godis paus efter hahah 
Kram Maja 
I USA | |
Upp