Bihåleinflamation, Betlehem, Back to School

Hejsan!!
På onsdagen var jag i skolan som vanligt och kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, antagligen inget viktigt..
På kvällen hade jag vi missionärsgruppen i kyrkan med 4-5åringarna och denna gång var de så sjukt många utav dessa små barn! Det var jättekul som vanligt och denna gång handlade det om Uruguay! Hade även min första Jack-in-the-box burgare som inte var något vidare, 3/10 kakor
När vi kom hem vid 10 mådde jag inte alls bra och nästa morgon mådde jag ännu sämre och bestämde mig för att vara hemma från skolan och Kari fixade en doktorstid till mig så vid 1.30 åkte jag och Kolby som oxå var hemma sjuk mot doktorn, det var extremt fint väder den dagen!
Kom till doktorn, visade sig att min försäkring inte funkade där och efter en hel del problem åkte vi till en annan doktor och det visade sig att jag hade både bihåleinflamation och något mer så jag fick både antibiotika och sterorider (?)..
Vi åkte för att hämta ut medecinen senare på kvällen + köpte mat på Chubbies och deras drickor är enorma!!
På kvällen skypeade jag med Jesper från danmark också!! Det var kul för vi har inte pratat på ett bra tag!!¨
Nästa dag, fredag åkte jag till skolan för inte tusan tänker jag missa mer än vad jag måste, dagen rullade på helt okej och jag pratade med massa människor och hade kul! 
På teatern fick jag och Victoria reda på att vi kommer få åka till Houston på Onsdag och se A Christmas Carol (som jag såg med min familj innan lovet) med de avacerade teaterklasserna!! Det kommer bli grymt!!
På U.S Goverment gjorde vi vårt eget land och mitt land heter Chochokoko och är en communistisk monarki och deras största trade är kakao och choklad! 
På kvällen åkte jag, Dax och Kari och åt på Saltgrass Steakhouse och senare på kvällen åkte vi alla fyra (med Kolby) runt och kollade på Christmaslights!! 
På lördagen åkte jag hem till Victoria och åt venezulianska Arapas! Dom var jättegoda, 7/10 kakor!
Sedan kollade hon, jag och Dani (hennes lillebror) på Polarar Expressen och drack Sydamerikansk varm choklad som var en stark 10/10 kakor!!
Sedan chillade jag och hon ett tag, hon är världens bästa och jag älskar henne och hennes familj!
På söndagen var det upp tidigt (8.20) för att åka mot kyrkan! Det var bara jag och kari den här gången och det absolut bästa med kyrkan måste vara att man får Donuts och Starbucks Coffe haha
Vi var där länge för vi hade en lektion om hur man ska lära barn i skolan och i de grupper som vi har i krykan (missionärsgruppen) och det var väldigt intressant!! När vi kom ut insåg jag även att det var 22 grader varmt vilket inte var någe fel
När vi kom hem Skypeade jag med Eric och Theo, även Evelina var med en stund! Sjukt hur mycket jag saknar er alla där hemma!!
Sedan vid 6 kom Victorias familj och hämtade upp mig för vi åkte till Betlehem City som de hade i sin kyrka, det är så att man kan åka igenom en extremt stor parkerinsplats där de har byggt upp jesus liv med livslevade skådespelare och så har man som en ljudbok i bilen! 
Vi fick varm choklad och polkagrisar!
Såg att Jarvis spelade i orkesten vilket gjorde allt mycket bättre haha
Det var väldigt fint gjort det var jättekul! 
Åkte med Victorias familj till McDc och åt glass och pratade om valet i Venezuela! I bilen spelade de även massa ABBA och åh vad jag gillar dom!!
Idag var det Back To School, på health håller vi på att dekorera dörren för den bästa dörren för 1st period får munkar och kaffe på torsdag! 
På teatern redovisade jag och Victoria vår mermori scen och vi fick 98 på det vilket vi absolut inte förtjänade haha 
På idrotten var vi ute i det fina vädret, 20 grader och skinande sol, och spelade tennis! 
Innan matten pratade jag med Dawson för första gången på länge och på engelskan fick vi ett projekt!! Vi ska göra ett Soundtrack till the great Gatsby!! Projekten här är verkligen roliga och man får extra poäng för kreativitet!! 
På U.S Goverment ritade jag ut min karta över Chochokoko och kom upp med deras språk och huvudstad. Mr.Cummings tror nog att jag är helt koko i bollen för han skrattar bara när jag pratar om mitt land haha
Kram på er alla! 
Maja
I USA | |
Upp