Fredag den 13de

Hejsan hoppsan!
 
Igår kväll var vi på Academy och det kan nog vara mitt favoritställe i Conroe! Dom har allt från träningskläder till pistoler till cyklar till fiskespön! Vi var där för att köpa tröjor till fotball gamet imorgon!! 

Idag då, dagen började med att vi körde massa påståenden under health lektionen och idag handlade de om healthy och unhealthy relationships! Det var faktiskt kul!
Mellan first och second period spelade de One Direction idag!!! Freakade ur när jag hörde de första tonerna utav What Makes you Beautiful hahah, det gjorde min dag! 
Under drama lyssnade jag och Victoria på det nya albumet och bara chillade då vi redan är klara med uppgiften vi har där!
På idrotten spelade jag och Yasmen badminton och på teen leadership pratade jag massor med Michael!
Sarabett åkte och köpte mat till oss också! 
På lunchen kopierade jag Victorias matte som jag hade missat då jag var sjuk i onsdags och sedan på lektionen jobbade vi med problemlösning vilket jag hatar... Tur att jag har ett bra betyg i den klassen för efter provet på tisdag kommer det sjunka...
På engelskan läste vi en text om en sjuk tant och sedan kollade vi på film! 
Avslutade dagen och skolveckan med U.S Goverment vilket var busenkelt! En tjej gav mig något godis i den klassen och alla kollade på mig spänt när jag åt det och jag tyckte inte att det var något vidare och vår lärare, Mr Cummings bara "She would have liked it more if it was dipped in salt"
Skulle även ta en bild med Shakayla och då så bestämmde sig Mr Cummings att han också ville vara med hahah världens bästa lärare! 
När jag kom hem somnade jag direkt och vaknade vid 5 utav att Kolby kom in och gav mig telefonen och min värdmamma undrade om jag levde då jag inte hade svarat när hon ringde hahah
Pratade (skypeade) med Isabelle en liten snabbis, usch vad jag saknar henne och alla där hemma, innan jag gick ner och hjälpte till med middagen!
Sedan åkte vi och shoppade skor till min värdmamma och jag kom hem med en klänning!! Jag har letat efter en kläning jag kan ha på mig i skolan och finally!!!
När vi kom hem var min värdfarmor och värdfarfar här och de hade fixat min säng!! Jag och Kari gjorde även kakor som vi alla åt innan de åkte hem vid 10! 
Sedan dess har jag tränat lite snabbt och bara fixat iordning allt inför imorgon då vi vid 9 ska lämna Conroe för att åka mot Collage station och Texas A&M!!! 
Kram Maja
 
 
I USA | |
Upp