sjuk

Hejsan!
 
Tråkigt nog är jag fortfarande sjuk, vilket ledde till att jag stannade hemma från skolan idag.. Vill verkligen inte missa en enda dag i skolan här men eftersom vi ska på en Texas A&M football match på lördag vill jag ju inte vara sjuk då så jag tänker att det får vara värt det. 
Vaknade vid 9 idag, åt frukost och lite så innan jag facetimeade med mamma, pappa och Rosa i över en timme! Har inte pratat med dom på länge så det var kul! 
Sedan kollade jag på Svenska Hollywood fruar följt utav Harry Potter! 
Igår provade jag det här, det är baconinlindade jalapenjos med cream chees emellan! Jag klarar inte av spicy mat överhuvudtaget och därför lät Kolby mig testa för att se om jag kunde hantera det... Det var gott tills man kännde smaken utav den starka jalapenjon som här anses om icke stark.... 
Jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon för jag vill inte missa mer än en dag! Har bara en till vecka innan vi har Thanks Giving break som är under hela den veckan!! Även fast jag är sjukt taggad på thanksgiving vill jag inte att vi inte ska ha skola... Men det blir nog bra det med!
Kram Maja
I USA | |
Upp