THANKSGIVING + JULDEKO

Igår var det dags för thanksgiving!! 
Mitt arlarm gick av vid 8.50 så att jag skulle kunna springa ner till vardagsrummet för klockan nio började Macys årliga Thanksgiving parade! 
Det var väldigt coolt med alla ballonger, band och kändisar! Favoiriten vart Shawn Mendes ;)
Efter att sett paraden på tv är något jag vill göra i framtiden att uppleva den live, även fast jag inte var ett så stort fan utav New York som stad..
Under paraden lagade jag pankakor som vi sedan åt till frukost, jag hade vispgrädde (min nya favoritsak i livet, den på burk här är magisk och snacka om att jag kommer bli stor som ett hus om jag fortsätter äta lika mycket vispgrädde som jag gjort de senaste dagarna) och jordgubbsylt medan de andra hade på lingonsylten (???) som vi hittade på HEB, det vart en lyckad frukost i alla fall!
 
Sedan vid 1 kom Julia hem till oss, hennes familj tänkte inte fira Thanksgiving så jag berättade det för min värdmamma som bjöd in henne! 
Vi lagade kladdkaka!
Sedan vid lite innan fem började folk komma! Fick träffa min värdmorfar, värdfarfar + plast värdfarmor som är brittisk (!!!), värdmoster och en kusin! Det var jättemysigt och vi åt massor med mat!!
Kalkonen i ugnen
Dax skär upp Kalkoen med typ en såg 
Kalkonen uppskuren
Devils eggs - as gott
Detta var sjukt gott, man tog en bit utav brödet och doppade det i typ spenatsaken, väldigt gott!!
Guacamolen som var väldigt stark
Sweetpotato kastrollen!
Kvällens viktigaste saker på bilden här under 
Såhär såg min tallrik ut innan salladen och the stuffing, jag kan inte säga att thanksgivingmat är någon sorts favorit, jag gillade det faktiskt inte alls... 3/10 kakor får thanksgiving mat
Efter vi ätit drack vi lite te och jag, min värdmamma och Julia passade på att ta en bild ihop!
Sedan åt vi efterrätt!! 
Pumpkin paj!
Svensk kladdkaka
Pecan paj, min favorit!! Riktigt gott!!
Kvällens favorit tror jag ändå var mina Snickerskakor, alla gillade dom vilket gjorde mig jätteglad!! 
Efter efterrätten började folk åka hem och jag, Julia, Kari och Andy spelade ett spel! 
Det var inte jätteroligt så vi bestämde oss för att spela ett kortspel istället och då skulle man vara lag men jag och Kolby fick inte vara i samma lag för då hade nog helvetet brutit ut i vårt hus hahah Det är sjukt hur vi har blivit som bror och syster, vilket både har sina för och nackdelar!
Jag var med Kari och Kolby och julia var ett lag medan Andy hjälpte mig och Julia!
Deras lag hette Mr & Mrs haha
Vi spelade till klockan var runt 1/2, sedan gick vi upp och kolla på Harry potter, eller jag somnade i soffan typ 10 minuter in i filmen och vaknade vid typ 4 då julia och jag gick in och sov i mitt rum! 
Idag vaknade vi vid 11 och seda gjorde min värdmamma våfflor (och standard bacon och ägg) till frukost och det var jättemysigt!! 
Sedan åkte julia hem och vi började dekorera huset för christmas!! Här går man snabbt vidare såfort Thanksgiving är ur vägen!
Min julstumpa är den blåa som hänger bakom snögubben, jag och kari var och köpte en ny krok så min också kan hänga by itself!!
Vi packade upp alla dessa saker man hänger på julgranen!! 
Min värdfamilj köper alltid en ny hängsak varje år till varje familjemedlem som representerar denne och jag valde en till mig tidigare i veckan och min värdmamma hade redan köpte en till mig så mina är först min egna, eftersom jag vill jobba som pilot
Och sedan denna för att min värdmamma tycker att jag går runt väldigt mycket i Converse haha
Såhär mysig vart vår gran!
Sedan åt vi rester till middag innan jag kastade mig ut på en liten löptur i den 22 gradiga värmen klockan 18,30 på kvällen i november :)))
När jag kom hem igen frågade Kari om jag ville ut och kvällshoppa med henne vilket jag såklart ville, nu kom vi hem vid 10 och haha mamma vi hittade en chokladkalender! 
När jag kom upp till mitt rum hade dock hundarna bajsat på min matta och sedan spillde jag te på mig så vet inte riktigt vad jag tycker om den här kvällen, känns som om det är dags att sova! 
Kram på er alla där hemma! 
Maja
 
 
I USA | |
Upp