Catfish Festival

Hejsan! 
Klockan är just nu i bloggande stund 00:16 och jag kom precis hem från the catfish festival! 
Dagen började med att jag och Keri, min värdmamma, åt bananmuffins och kollade på tv innan vi rensade ur garderoben i mitt rum så att jag kunnde packa ur alla saker och faktiskt flytta in! 
 

Sedan åt vi lunch och vid klockan två kom Victoria och hennes mamma förbi. Hennes mamma och min värdmamma pratade om allt som hänt och jag tycker så extremt mycket om alla personer här och det är så fint att dom bryr sig så mycket om mig och bara vill mitt bästa! Att dom gillar mig för den jag är och så!
Vi fick skjus utav min värdpappa till festivalen och det var så sjukt varmt idag, närmare 35 grader I OKTOBER!
Vi åkte massor med karuseller och lyssnade på Counry musik innan vi åt Funnel Cake, vilket tydligen är något man alltid äter på canivals här! Det var vääääldigt gott men mättande och det känns som om man fick diabetes efter det.
Sedan gick vi runt lite mer och bara njöt utav det fina vädret och allt som hände runt omkring
Sedan åkte vi parisehjulet i solnedgågnen vilket var jöttefint
Sedan mötte vi upp Kolby och Hästkillen som faktiskt heter Jacob och sedan åkte vi tre karuseller med dom innan vi vid runt 9 åkte till Whataburger och åt lite sanbbt där viträffade några andra människor var av en utav dom är en utav killarna som alltid pratar dåligt om Sverige men det var jättekul haha
Sedan körde vi hem Victoria och pratade med hennes föräldrar i typ en timme!
Just nu sitter Kolby och Jacob på mitt rum och kollar när jag bloggar och sedan ska vi kolla på någon film som tydligen är om usa hahah 
Det är annorlunda att ha en bror men jag gillar det! Det är bara kul än så länge!
Kram Maja
I USA | |
Upp