Det positiva i det negativa

Även fast allt låter som om det är skit här just nu så är jag inte döende. jag har världens bästa kompisar, är evligt tacksam för att Julias värdfamilj låter mig bo hos dom och är bara glad över de dagar jag har här i Texas. Jag försöker njuta utav dagarna här för dom kan vara dom sista.
Jag vaknade idag upp på soffan (som är extremt bekväm) för andra dagen i rad, sedan gick jag och Julia ner och åt frukost innan det bar av till värdfamiljens kyrka.
Pastorn i kyrkan är svensk och det visade sig att han också var från Örebro, närmare bestämt Stora Mellösa! Han och hans fru sa att dom skulle bjuda över mig och Julia på middag om ett par vedckor och att vi skulle äta svenska köttbullar!!
Det var min andra gång i en kyrka här och det är somsagt väldigt annorlunda. Väldigt mycket sång men det är en väldigt mysig känsla i kyrka.
Efter det åkte vi till starbucks och sedan åkte vi hem en liten stund och jag hann skypa med mina vänner hemma i Sverige en liten stund innan vi åkte och åt vi lunch på Panera Bread.
När vi kom hem igen satt jag och Julia på golvet i hennes rum och bara pratade i över en timme.
Sedan åkte vi och handla mat och jag sprang in i Victorias pappa!
Nu har jag bara försökt få lite ordning på alla mina saker och försökt fixa inför skolan imorgon. jag kommer behöva gå och prata med Softball coachen och min counselor och även försöka få tag på min simcoach...
 
Tänkte dela med mig utav bilder från football matchen i fredags, när vi spelade paintball med Wreastling teamet i lördags (som jag inte är med i men julia är och jag följde med och det var jätteroligt men gjorde jätteont för man hade inga skydd och nu ser julia och jag åt som dalmatiner efter alla dessa blåmärken) och även bilder från min simtävlig i torsdags!
Kram Maja
I USA | |
#1 - - Klara:

Hej! Din blogg är super! Undrar bara varför du ska byta värdfamilj?

Svar: Hej, skriv till mig på Facebook : Maja Jansson eller på instagram Maajaa__ om du verkligen vill veta då jag inte kan skriva ut det här :)
Maja Jansson

Upp