Fredag

Dagen har varit grym! Började med Health i en ny klass med en ny lärare, dom gör saker annorlunda från min förra klass och jag saknar den massor för jag hade ju mitt dream team med Victor, Destin och Steven :( Men pratade med i princip alla tjejer i den klassen och även killen som satt brevid mig! Han var jättesnäll och var tydligen med i soccerlaget! Berättqade för honom att jag skulle prova att träna med tjejerna på tisdag efter skolan (som Jorge fixade åt mig och jag är livrädd för jag tror dom är grymma) och han var jättesnäll!
Sedan hade jag teater, min grupp, Victoria, Kurt och Breshan spelade upp våran verition utav Hans och Greta igår så idag fick vi kolla på när de andra grupperna visade upp sina små berättelser. 
Efter det hade jag P.E, vi sprag fram och tillbaka (25m) och gjorde 10 jumping jacks typ, sedan färgläggde vi rosa bandet saker... Pratade med en jättetrevlig tjej som också är i den klassen pga problem med schemat och vi både hoppas att vi kommer ur den klassen snart för det är så tråkigt när igen faktiskt tar i och gör sitt bästa. 
Efter det var det Teen Leadership, vi hade en fri lektion så vi kollade när folk spelade fotboll och sedan lärde Sarahbett mig hur man dansar här.....  Tog även en bild med Jorge då vi matchade, har haft en extremt dålig hårdag, jag vet...
På matten hade vi ett prov som gick bra för mig och efter det så pratade jag med Dawson när vi gick till engelskan och sprang även in i nummer 43. 
På engelskan gick vi till biblioteket och jag valde The Truth about Alice...
Us Goverment var roligt då jag pratade med Julia hela tiden och vi gjorde i princip inget, som vanligt!! Vår vän, Shakeyla är nominerad till Homecoming queen och vi bestämde att jag och Julia ska eskortera henne ;)
Efter skolan belv jag upphämtad utav min värdmamma och vi åkte förbi starbucks innan vi åkte hem och jag skypade en snabbis med mina föräldrar!
Nu vid 5 ska vi, jag och mina värdföräldrar, åka och äta och sedan bara ta det lungt tror jag! 
Imorgon ska jag och victoria på Catfish festival som är i Conroe vilket ska bli jättekul!! 
Hoppas allt är bra med er!!
Kram
I USA | |
#1 - - Merit:

Kramar i massor från mig :-)

Upp