3 weeks in america

Idag har jag varit på Amerikansk mark i 3 veckor!! 
Dagen började med morgonträning, sedan teater, gick till min counselor för att byta bort spanskan mot något annat men hann gå på spanska lektionen ändå. Läraren vart jätteledsen över att jag skulle byta hahah och vi pratade massa om sverige. Berättade om min skola och att jag själv väljer på morgonen vad jag vill jobba med och alla i klassen ba "Omg, I'm moving to Sweden" vilket var lite roligt!
På teenage ledarship fortsatte vi med våran speedating och sedan åt jag lunch med simmarna, imorgon ska jag äta med svenska julia!
Detta är Joseph under lunchen, jag tog kort på hans arbete då vi gör samma sak....
På matten blev jag bjuden hem till Sarahbett innan Overallday för att pynta en overall vilket jag tror kan bli kul! Colton bestämde även att vi skulle börja om på nytt så nu är vi vänner hahah Han vill lära sig svenska???
På engelskan hade vi en vikarie vilket resulterade i att jag gjorde inget för att engelska är svårt. Vikaren försökte förklara ord som jag inte förstod och lika så alla andra i klassen men det slutade med att vi bara pratade om Sverige.
Sista lektionen var U.S History, min favvoklass, eller inte. Men jag tror jag fattar nu och jag är redo för provet imorgon!!
Kram Maja
 
I USA | |
Upp