Översvämning, Åska, Skola och Promskor

Hejsan! 
Det känns allt konstigt att vara tillbaka och skriva ett inlägg men det är allt dags för ett! 
Natten mellan söndag och måndag åskade det något extremt och tydligen regnade det också, jag sov inte mycket men jag vaknade vid klockan 6 och såg att jag fått sms från Victoria, Julia och min värdmamma att skolan blivit inställd pågrund av översvämningar. 
Den dagen gick mest till att skypea, prata med mamma o pappa, mormor och morfar och Theo och Evelina! Provade även Chipole för första gången vilket var okej, 6/10 kakor. 
På eftermiddagen åkte jag, Kari, Kolby och Jack och åt på Willies i The Woodlands
Tisdagmorgon vaknar jag upp av ett liknande sms som dagen innan, det var översvämningar överallt typ, så jag somna om till 10.30, vid 12 åkte jag och kolby och köpte mat och sedan vid 3 åkte jag och Kari till hennes doktor innan vi åkte förbi ett ställe med smycken och skor där jag införskaffade mig mina promskor och smycken!
Onsdagen var det äntligen tillbaka till skolan, det är inte många dagar kvar nu och det sög verkligen att inte ha skola hela veckan.
Under 1st period fick vi göra vad vi ville, och under 2nd övade vi på vår scen.
På 3rd gjorde vi ett rewiev sheat inför provet på fredag och sedan gick jag till 4th där vi gjorde inget alls typ, jag läser seniorsarnas bok, The Knite Runner, jättebra bok, 10/10 kakor
VET NI VAD SOM HÄNDE PÅ LUNCHEN??? jag skulle gå och köpa en kaka för you guys know, skolans kakor är de bästa, men vet ni vad mattanten säger??? Att de inte har några kakor, TILLS MÅNDAG!!!
På matten fick jag godis från att jag vann bingot förra fredagen och sedan plugga vi inför provet på fredag.
På engelskan så pratade jag massa med Caleb och haha vi kriga om att få gå ut ur klassrummet och till toan först. Jag vann ;)
Track vart att vi hade möte och reflekterade över säsongen och sedan efter skolan hämtade min värdmorfar mig! Tydligen tog även Minahal, Lauren och Cindy selifes på min mobil så de får visas på bloggen
Somnade på golvet när jag kom hem men när jag vakna så såg jag att Jesper fått mina blommor jag skickat till honom då det var hans födelsedag och han gjorde om sin tårta såhär 
Sedan åkte jag, Kari och Kolby och åt innan jag vid 6.30 gick ut på promenad! 
Tränade på kvällen att gå i mina klackar lol
 
Idag åkte jag till skolan tidigt som vanligt
 under 1st jobbade vi med designs fyra element, linjer, texture, färg och objects, fick även mitt hår flätat utav Tori
På 2nd visade vi upp vår scen 
När jag är påväg ut till 3rd period som är i en annan byggnad åskar det och blixtrar som bara den vilket inte var kul, det regnade även vilket gjorde det ännu sämre. Under 3rd övade vi inför provet och spelade Kahoot
På 4th pratade coach Rob om prom och han godkännde även Dickey som en bra kille, Coach Rob är nog den mest äkta läraren jag haft och han är en grym person 
5th gick till att plugga inför provet och att prata med Amiee och Colton 
Undet 6th gjorde vi ett project för The Glass Castle vilket är sjukt kul!
Track gick jag bleachers under och efter skolan hämtade min Värdmorfar mig igen. Jag chillade mest bara hemma innan jag och Kolby åkte och köpte mat och lämnade in  hans bil för en snabb service.
Vid 6 gick jag ut och gick en promenad på en och en halv timme och nu så tänker jag vila och antagligen träna på att gå i klackarna! 
Kram kram
I USA | |
Upp