Hårklippning, Basket o Dejt #2

Fredagen började meed att Kolby och jag svängde förbi McDonalds för jag var så sjukt sugen på deras Egg and Cheese Biscut <333 det är något utav det bästa med USA, 9/10 kakor! Det resulterade dock i att jag blev sen till first period men jag tror läraren var snäll och inte räknade mig Tardy :)
På teatern gjorde vi inget så jag och Victoria pratade bara massa, vilket alltid är behövligt och kul!
På economics kollade vi på Sharktank och det var de konstigaste uppfinnigarna jag någosin sett, allt från golfklubbor man kunde kissa i till Cougar Energy Drink :) 
Teen Leadership lektionen spenderades i gymmet och jag spelade basket med Adam. Pedro och Quenania vilket var osmart för åh vad ont jag fick i mitt ben, ska tillbaka till doktorn på tisdag för det inte är bättre :)
Till lunch åt jag banan och mandelsmör vilket var riktigt gott!! På matten jobbade jag med Colton och under D lunch pratade jag med Bri och vi alla hade det jättekul!
sedan på engelskan skrev jag min Essay om att det är bättre att vara idealist istället för realist 
Hade även för ovanlighetens skull mitt ID på mig som vi igentligen alltid ska ha på oss för säkerhetens skull men jag brukar ha det knäppt på min ryggsäck och bara dra det över axeln när jag går i korridorerna så att ingen lärare skriker på mig haha
På track cyklade jag och sedan hämtade min värdpappa mig och julia! Vi åkte hem och städade lite på mitt rum haha, låter så hemskt men det var så behövligt haha
Runt 6.30 åkte vi tillbaka till skolan för att kolla på tjejernas sista basketmatch!!
Julia berättade att flera har frågat henne om jag och hon är systrar, de tror att hon är lillasystern och sopthmore och att jag är storasyster och senior haha
Satt brevid Kennedy och bland annat Kerby, Chicka och Lavery var där! 
Hade det jättekul även fast vi förlorade men tjejerna ska gå till Playoffs i alla fall, de är just nu nummer 1 i vårt distrikt vilket är sjukt coolt!!
Efter matchen hämtade Dax, Kari och Kolby upp mig och Julia och vi åkte och köpte glass!
Sedan åkte vi hem och jag och Julia chillade tills runt 11/12 då vi gick och la oss!
Vaknade vid 4 utav att det var värsta åskovädret precis över oss och jag hatar verkligen åskan och åh, det var inte najs! 
Vi vaknade vid 9, åt frukost och kollade Gosspi Girl, vid 11.40 kom Kari och plockade upp oss, vi åkte till Micheals, det är en pysselaffär och jag köpte klistermärken så att jag kan börja scrapbooka när jag kommer hem eller här, beror på, och även en ny dagbok då jag bara har 20 sidor kvar i min!! 
Sedan åkte vi och åt lunch på en jättemysig resturang och jag fick breakfast tacos <3333
Sedan stannade vi vid Starbucks innan vi åkte till frisörsalongen och klippte oss!!
Tiden rann iväg så Dax fick komma och hämta mig medan Julia och Kari var kvar på salongen för jag skulle på dejt igen B) 
Carlos kom och hämtade mig vid 5, sådär amerikanskt med att hälsa på Kari och Julia som precis kom hem, öppnade dörrar för mig osv... Vi åkte och åt Frozen Yougurt och sedan åkte vi hem till honom och jag träffade hans föräldrar som var jättesnälla så det var kul :) 
När jag kom hem möttes jag dock utav att hundarna hade bajsat i min garderob :) Jag var inte glad kan jag meddela er, så Kari snapa mig detta haha
 senare och jag och Kari åkte till Walgreens som är apoteket här och är uppet 24/7, de har inte bara medecin utan massa annat, hittade min kärlek där <3333
Kom hem och Kolby och Dax hade köpt Pie och åh, det säger man ju inte nej till!
Imorgon är det kyrka, sedan på kvällen/eftermiddagen är det superbowl!! är väldigt taggad på det!!
Nu ska jag sova, kramisar
Maja
 
I USA | |
Upp