Superbowl, walking boot & 27 graders värme

Hejsan!! 
I söndags lärde vi oss mer omhur man ska arbeta med barnen i comfort zone vilket var kul! Älskar att hjälpa till i kyrkan och det är så mycket mer runt om kring än bara religon! 
Sedan åkte vi till Walmart påvägen hem för att köpa lite snacks till Superbowl!!
Matchen började vid 5 och jag hejade på Carolina Panthers! 
Matchen var inget vidare, Denver var riktigt bra hela tiden så det var inget vidare, gillade dock verkligen halvleks showen, fick mig att längta till COldplay i sommar!!
Kari gjorde även massa flätor i mitt hår!!
Måndag, back to school och åh vad jobbigt det var att komma upp vid 6, kännde inte alls för att gå till skolan! 
Victoria, inte min victoria utan en annan, flätade mitt hår och på Interior Design började vi måla våra hus!
På economics pratade vi om ekonomiska omloppet typ och det var rätt segt och på Teen Leadership pratade vi bara om Principles och Standards
På matten var inte Colton där så det var rätt så segt och sedan på engelskan gjorde vi inte så mycket som vanligt!
På track var vi i Weight room och åh, det älskar jag verkligen för då kan jag i alla fall göra något!!
Stannade efter skolan och hjälpte till med track vilket var kul men det var kallt och blåste som tusan så när jag kom hem vid 5 låg det ett packet ute på porchen så jag tog med mig det upp och gick och lade mig haha
Tisdag morgon var jag mer utvilad än morgonen inna men åh, det är segt nu! Jag och Kolby åkte till Chick-fill-a och åt frukost vilket resulterade till att jag kom sent till först period men hann ändå bli klar med huset jag målade!
På teatern kollade vi på filmklipp on Agust Willson och på Economics fortsatte vi jobba inför vårt projekt som vi skulle börja med på onsdag!
Under teen leadership gick brandalarmet och åh, tror jag ska dö varje gågn det går av för det låter som om skolan blir bombad eller något sånt
Här är även mitt tal jag skev om priciples
Matten rullade på och lika så engelskan, på track fick jag och Angelik fick lyfta ut 24 häckar vilket var tungt och sedan efter skolan åkte jag och Dax till ortopeden igen för mitt ben gör fortfarande sjukt och och jag fick en booth som jag nu ska ha tills jag får min MRI och sedan se om de måste opperera eller va de nu ska göra så såhär ser mitt ben ut
När vi kopm hem åkte jag och Kolby och åt på Manys och mina värdföräldrar åkte till flygplatsen för att hämta min värdmorfar som varit i Kalifornien i 3 veckor!
Sedan åkte vi och mötte upp dom innan vi körde hem min värdmorfar, pratade med min värdkusin och värdmoster!
Onsdag, började med att Kari körde mig till skolan, åh vad jag saknar svenska skoltider
under 1st period målade vi lampknappar och här är jag, victoria i min 1st period klass och Devin!
Och här är början på min lampknapp
2nd period kollade vi på film och under 3rd började vi med vårt project, kan även medela att det är hemskt att gå runt i skolan med den där skon för den är tung och man kan inte gå fort och åh, alla dessa trappor och alla människor hahah inte najs, 0/10 kakor
På teen ledership gjorde jag inget då jag var klar med talet och sedan under matten hade vi vikarie och jag jobbade med Colton!
Engelskan var sådär och sedan fick jag reda på att jag kunnde vara i Weight room men jag gjorde inget och efter skolan hjälpte jag till att ta tid på tjejerna!
Alla trackkillar var ute också och jag pratar alltid med coach T will som jag hade i Health ett tag och han kallar mig för Sweden och nu har hela killtracklaget börjat kalla mig för det med! Fick även frågan om vad som hänt med mitt ben ca 20000 gånger haha, är glad att jag har det nu för åh vad varmt det var med den skon då det var 25 grader :)))
Efter att Kari plockade upp mig åkte vi och åt och sedan åkte vi till target för att handla massa till London som alla i min värdfamilj ska till på tisdag! 
Det är även väldigt dekorerat i affären för Valentin!!
Idag var det nästan okej att gå upp, segt men helt okej!
Såhär blev även min lampknapp!
Gjorde matteläxan på teaterlektionen och sedan jobbade vi mer med vårt project i Economics, på teen leadership presenterade vi våra tal och sedan på matten jobbade jag med colton som vanligt!
Engelskan gick segt och sedan var det dags för track, var faktiskt nästan glad att jag inte kan springa då det var 27 grader varmt :))
Nu har vi varit och ätit, handlat medecin och ska bara fixa massa för en babyshower och london och allt!!
Kramisar
maja
 
I USA | |
Upp