Tacobell, Vinnare, Flätor o Meets

Har varit full rulle denna vecka och jag har haft lite hemlängtan då och då (igentligen ingen alls men jag hittade denna bild på mig och Rosa som fick mig att sakna henne liiiiiite)
Måndagen startades med Interior Design och sedan teater! 
På economin pratade vi om olika ekonomier och sedan på Teen Leadership var det hemskt nog som en riktigt lektion då vi lärde oss om Values och sånt men Coach Rob gjorde det ändå ganska intressant!
På matten jobbade jag med Colton och sedan pratade jag massa med Amiee som nu sitter på andra sidan klassrummet från mig :(((
Engelskan skrev vi på och sedan under Track var vi i Weight room! 
Efter skolan åkte jag med Kolby till doktorn och sedan pratade jag med Kari innan jag åkte med henne till Kyrkan för att ha söndagsskola med småbarnen!! 
Det var jättekul med 20 st 5-6 åringar som jag kunde leka runt med!! 
Kom hem runt 9.30!
På tisdagen åkte jag och Kolby B mot skolan runt 7 och jag var trött som tusan
Interior Design var helt okej, jobbade med vår bok om olika Native Designs i Amerika, har även insett att jag verkligen måste klippa mig då håret går ner till naveln nu :///
På teatern tränade jag och Viccan på våran scen och på economin gjorde vi inget speciellt! Såhär happy var jag under den lektionen 
På teen leadership fortsatte vi prata om Values och sedan åt jag lunch med mina standard brudar
 På matten jobbade vi med ett Linear Eqvation project och det gick riktigt bra för mig!
Sedan gjorde jag i princip inget under engelskan och sedan cyklade jag extremt långsamt under track för att jag inte ville bli svettig! 
Efter skolan tog jag tid på distans tjejerna och sedan väntade jag på JUlia innan vi gick över vägen vid skolan till Tacobell!! Jag hade min första Tacobell i tisdags, efter 6 månader i USA! 
Dock ingen höjdare då Quessadian var så stark så jag höll på att börja gråta ://
Btw ramlade jag direkt när vi kom ut ur skolan och åh det var riktigt pisamt men typiskt mig :)))
Sedan gick jag och Julia tillbaka till skolan och kollade på basket! Först var det JV och de förlorade tråkigt nog men såg flera utav killarna jag känner så det var kul ändå! 
Vid 7 började Varsity och då hade ännu mer människor kommit till Studentsection och jag och Julia satt med Caleb som flätade mitt hår i halvlek
Pratade med Greg, Lorence, Grant och alla möjliga under matchen vilket är vad jag tycker är det roligaste, att prata med allt och alla! 
Det var i alla fall en jämn match och vi vann i sista sekund, seriöst!! Det var sjukt coolt och alla oss i student section stod up och hejdade för full rulle!! 
Efter matchen plockade Dax upp oss pch vi körde hem julia! 
Onsdagen började med att vi åkte till skolan, jag hade lämnat min ryggsäck i mitt skåp i skolan och påväg in till skolan går Kolby och jag med Dawson som ba "You know that they do backpack checks right?" jag ba "what??" Kolby ba "Yeah they usually do that on wednesdays and now we havent had one in like three weeks so..." Dawson ba " Yeah you're gonna get send to the prinicpal Maja" och sen skrattade dom bara men det var som tur var inte sant och jag gick och hämtade väskan under min första lektion! 
Jag och Victoria visade upp vår scen och det gick inte jättebra men men 
På economin körde vi ett spel där min sida av klassrummet fick Capital Resources, Human Resources and Natural Reasources och de på andra sidan fick pengar och jobb och vår uppgift var att sälja våra resources till dom, och gissa vem som sålde alla sina och hade mest pengar av alla??? JAG!! 
Sedan round 2 gick ut på att vi skulle köpa varor för de pengar vi tjänat och jag köpte mest vilket gjorde mig till vinnaren :))) Alla ba "The swedish people must know how to make money" haha och eftersom jag vann så fick jag en klubba!
På teen leadership interjuvade vi varandra om vad vi skulle göra om vi inte hade så mycket mer tid att leva och sedan på matten fortsatte vi jobba med våra project!
Engelskan läste vi sista kapitlet i boken på och Chase gör mina dagar när han läser haha
På track var vi i Weight room men mitt ben gjorde så ont så jag gick till the Trainers och påvägen dit möter jag en kille jag ,ötte i korridoren förra veckan och han står med sina kompisar och han ba "Maria right?" jag ba "Nä MaYa" och då började hans kompisar sjunga " maia hi maia ho maia ha maia aha" haha det gjorde min dag
Efter skolan åkte Kolby och Jacob till mcdonalds men jag stannade i bilen och pratade med mamma! Sedan åkte vi tillbaka till skolan för att lämna masa drickor till debattlaget!'
Efter det vart det snabbt hem innan jag och Kari åkte mot kyrkan för missionärgruppen med de små barnen!! 
Det var jättekul denna vecka och det var ca 20 barn igår med!
Det var så många småtjejer och vi var alla ganska trötta så det slutade med att jag satt på golvet och hade mellan 4-6 tjejer fläta mitt hår för att hålla de lugna haha
Idag gjorde Kari frukost till mig <3333
och sedan var vi i datalabbet under interior design och på teatern kollade vi på allas scener!
På economin pratade vi om gårdagen och det var ganska väldigt tråkigt men det måste ju vara tråkigt också...
På Teen Leadership kollade vi på borttning för vår skola håller i årets District match i brottning så jag gick till skolans brottare och Julia och satt med dom, dom är så snälla allihoppa!
Sedan jobbade jag matte med colton, gjorde en outline och började skriva en essay på engeskan och hjälpte till med vårat hemma meet på track! Jag hjälpte coach Kinze med allas tider och det var riktgt kul! Hon berättade även att jag kommer få åka på i prinicp alla meets och hjälpa till eftersom jag inte kan springa!!!!!!! Vet ni hur lycklig jag blev????
Kom hem runt 5, åt köttbullar från IKEA till middag med potatismos och gräddsås och nu är jag helt slut och tänkte gå och lägga mig! 
Kram 
Maja
I USA | |
Upp