Varmt, Dejt och Cheescake

Hej, det har varit fullt up sedan i torsdags och det har funnits ingen tid till att blogga, men nu har jag äntligen tid att berätta vad som hänt!!
I torsdags skulle alla välja sina lektioner till nästa termin och jag fick också ett papper för att välja, ingen aning om varför men Mrs Babbit sa åt mig att skriva såhär:
På economin gjorde vi inte mycket och på Teen leadership pratade jag massa med Karmynn! 
Lunchen spenderades genom att jag pratade konstant (som vanligt) om allt som händer med Julia och Victoria och på matten jobbade jag med Colton och vi fortsatte med att ta våran standard selfie
Min matteklass är en utav de roligaste, Selmon leker alltid Vikarie och åh, man skrattar så att man gråter åt honom
Engelskan fortsatte vi läsa på och på Track cyklade jag innan jag åkte med Jacob och Kolby till Popeyes efter skolan!
Pluggade när jag kom hem och vilade, sedan så bestämde sig mina värdföräldrar att det var dags att åka på en icecreamrun vilket jag inte sa nej till! 
Åt glass och pratade med Kari och Kolby om allt möjligt och gick inte och la mig tills det blev sent! 
Fredagar är mina favoritdagar i skolan då de spelar musik mellan lektionerna!! På interior design spelade jag och Kennedy det här spelet
Jag förlorade för det mesta haha, sedan pratade hon och jag mest för vår lärare låter oss ha chilldagar på freedagar!
På teatern gjorde jag och Victoria memmoreringsdelen utav vår shakespear scen och jag fick 99/100 då jag helt glömde en line, men vi två hade roligt i alla fall!
På economics hade vi ett quiz som jag tror gick okej och sedan på teen leadership var vi i gymmet och jag kan ju inte springa så jag kunde inte spela basket med Adam som jag alltid brukar spela basket med på fredagar :(((
Lunchen spenderades genom att jag snackade som en tok och sedan på matten hade vi ett quiz som jag tror gick okej, eller jag hoppas det i alla fall.
Engelskan rullade förbi och under Track hade vi ett möte i Aditoriumet om GPAs och college men det angick ju inte mig! 
Efter skolan åkte jag hem och pratade med mamma och pappa ett bra tag då jag var extremt nervös för guess what, jag skulle på dejt! 
Jag blev upphämtad vid 6.30 utav min dejt och han var tvungen att skaka hand med mina värdföräldrar precis som i film och haha det var en upplevelse.
Vi såg i alla fall 5th Wave som var helt okej och efter åt vi Frozen Yougurt! Det var en rolig fredagskväll :))))
Lördagen började med att vi gick ut och åt frukost, jag <3 breakfast burritos
Sedan åkte vi och hämta Julia, igår var det väldigt varmt ute, men det kan man ju inte klaga på :))))
Runt 3 kom Jacob hem till oss också och då åkte han, jag, julia och Kolby och åt på Willies innan de körde mig och Julia till köpcentret!
Där köpte jag ett par nya svarta byxor och en ny tröja!! 
Sedan gick vi över till Cheescake Factory där mina värdföräldrar var och så åt vi Cheescake med dom, och åh, jag åt Penutbuttercup Cheescake och ahhhh extremt gott!
Sedan stannade vi på en smycketsaffär där jag köpte två par örhängen och ett nagelack innan vi åkte hem! Jag och Julia kollade på massa One Direction videos och mest bara chilla! 
Somnade runt 2 och sedan vaknade vi i morse, åt frukost och åkte och handla! 
Imorgon är det back to school och jag är jättetaggad som vanligt!! 
Kram på er
I USA | |
Upp