Blå kossa, Vit fågel och en kråka (?)

Hejsan hoppsan lillebror!
 
I Onsdags var det min 140de dag i Amerika!! Det är konstigt hur fort tiden kan gå men samtigt känns det som om att jag har varit här för evigt...
Onsdagen började med att jag vaknade 05.00 för att jag, Andy och Kolby skulle åka in till Houston för att Kolby skulle ta några prover på sjukhuset. Detta resulterade i att jag fick prova min första Chick-fill-a frukost vid klockan 6 och sedan även se Houstons skyline en tidig morgon!
En väldigt trött maja var det som satt i baksätet och lekte med alla snapchatfilter som Houston har att erbjuda
                      
Var även tvungen att ta kort på kossan som fanns inne i Texas Children Hospital som vi var på! 
När vi kom hem igen vid 8 var det bara att packa för att sedan åka hem till Julia och lämna min ryggsäck och plocka upp henne för att sedan åka mot The Woodlands Mall! 
Där gick vi runt i alla butiker och åt sedan sushi till lunch!
Sedan bestämmde vi oss för att gå till Market Street vilket var en jättefin promenadbit, det var samma sträcka som jag åkte med båten tidigare i höstas men det var coolt att gå med!
Vi var världens turister och gick all in med att ta bilder och kolla på allt som fanns att kolla på!
Vid Market Street gick vi bara runt och kollade lite snabbt, jag köpte 5 nya handsprit från Bath & Body Works eftersom mitt lager har börjat lida mot sitt slut. 
Sedan köpte vi även Starbucks innan vi började gå tillbaka mot köpcentret!
Påvägen tillbaka såg vi först en jättestor vit fågel och sedan hittade vi en damm med massor utav fiskar!
Väl tillbaka på köpcentret köpte jag ett par nya skor och sedan hämtade Julias värdmamma oss efter 7 timmar i The Woodlands!
Vi åkte hem till Julia och åt och sedan chillade vi mest bara tills vi somnade runt 11. 
Nästa morgon aka New Years Eve gick vi upp vid 8 för att Julia hade Wrestling träning, jag har träffat några utav Wrestlarna förut när jag var med och spelade paitball i höstas och sedan sett några runt i skolan! 
Alla var jättesnälla och jag kan säga att jag är glad över att jag inte är med i Wrestling för det ser ut att göra ont som tusan att bli slängd hit och dit. 
Efter deras träning visade Caleb mig sin högtalare som var något utav det coolaste någonsin och jag träffade även AJ som jag simmade med när jag fortfarande var med i Simlaget!! 
Sedan skjusade Tristan hem mig runt 11! 
När jag kom hem så gick jag förbi Kolbys rum som vanligt och ropade på honom för att se vad planerna för dagen  var men istället för att se Kolbys huvud dyka upp i hans säng var det Jacobs och jag var ganska rädd haha
Kolby kom tillbaka efter en stund och sedan åkte jag, Kolby, Jacob och Andy för att möta upp Kari och äta lunch med henne!
Sedan åkte jag, Kari och Andy till HEB för att köpa lite smått och gott till New Years Eve och utanför affären satt en fågel på en bil och kari berättade att det var en fågel som kunnde spetsa ut ögonen på en... Den påminnde mig om en kråka haha
Sedan hämtade vi upp Julia som spenderade Nyår här och tillsammans med Kolby och Sean spelade vi massa spel och kollade på The Ball drop och mest chillade här hemma! Efter att det vart 2016 gick vi upp och kollade på film i Kolbys rum men jag lyckades somna efter 2 sekunder, klockan var 1 när jag somna och tydligen sommna de andra vid 6.30.....
Torsdagsmorgonen (läs klockan 2) inleddes med en stor måltid med mat och mat och mat haha resten utav dagen chillade vi mest och julia sov här en natt till!! 
Idag har jag och mina värdföräldrar varit ute på äventyr i Conroe! Vi åkte igenom det väldigt fattiga området vilket får en att uppskatta allt man har och sedan körde vi även förbi fängelset och även min värdfamiljs föredetta bostadsområde! 
Sedan åkte vi hem, tog några bilder på Kolby som skulle på Cotillion (en formell sak för tjejer i skolan, 3 baler under året där de lär sig att bete sig som riktiga damer) med Abigall
Sedan åkte vi även och tog bilder på dom två tillsammans i Down Town Conroe
Sedan åkte jag, Andy, Kari och Dax till Huntsville och middag på en jättemysig resturang
Åkte förbi Sam Houston University
Dom serverade friterad avokado på resturangen, jag upprepar, friterad avokado
Kom hem runt 8 då jag gick ut och sprang och nu sitter jag här nyduchad och snart redo att gå och lägga mig efter att jag har skrivit dagbok tänkte jag! 
Imorgon ska vi åka till kyrkan och jobba med special needs kidsen och sedan tror jag att det mest blir en chilldag! På tisdag börjat vi skolan igen!
Kram Maja
 
I USA | |
Upp