New husband, Kanelbullar, Rosa bad

I lördags var det min 150nde dag här vilket betyder att jag är halvvägs (typ, beror på haha)
mådde fortfarande inte helt hundra men dagen startades med en stor amerikansk frukost fylld med bacon, ägg, hashbrowns och pankakor! 
Efter det åkte jag och Kolby och hämtade julia!
Vi kom hem till oss, jag har då benhinneinflamation så vi chillade mest och kolla tv!
Sedan åkte vi och handla, twice haha! Det bakades massa hemma hos oss, kanelbullar (från ikea), kakor och tårtor! 
Vid 6 lämnade Andy för college :( Sedan chillade jag och Julia mest, läste våra gammla berättelser och skrattade åt min extremt dåliga engelska och hennes fina raggningsrepliker! 
På söndagen åkte vi mot kyrkan och Comfort zone!
Där fick julia först en puss på huvudet utav Joe som sedan bestämmde att jag var hans flickvän och jag dansade med både honom, Nick och Logan på samma gång haha! Sedan sprang Joe och frågade Kari, min värdmamma om han hade hennes tilllåtelse att gifta sig med mig, har är verkligen världen gulligaste! 
PJ var även där denna vecka och den lilla killen är det sötaste någonsin!
Sedan gick vi även till gudstjänsten innan vi åkte hem och åt! Sedan lite senare åkte vi först till Home Depo där vi köpte saker till Andys sovrum! 
Me and Julia beeing us in the store
Sedan åkte vi även förbi Office Depo och sedan Target där jag och Julia tappade bort mina värdföräldrar så vi kännde för att pussa på Star Wars karraktärer istället!
Efter det skjusade vi hem Julia och jag tog ett varmt bad då mina benhinnor gjorde ont som tusan!
Idag vaknade jag vid 6 som vanligt och var redo för en ny skolvecka!
Kolla hur fin himlen var idag!
Dagen började med InteriorDesign, vi gjorde inget så jag pratade mest med Kennedy!
Sedan på teatern gjorde vi inget heller så detta var hur jag och Victoria underhöll oss
På Economics antecknade vi bara och på teen leadership gjorde vi ett kontrakt på hur vi ska vara i den klassen, vi gjorde precis samma sak förra terminen vilket gjorde att jag saknade min gammla klass :( 
Victorias skolmat - "Nuggets"
Hur vi kännde över skolan idag
På matten jobbade jag med Colton och det var wordproblems vilket jag hatar och usch jag gillade inte matten idag, inte heller engelskan, den var allt värre! Pratade med Dawson idag mellan de lektionerna och han är jätterolig! 
Berättade för Coachen idag att jag har benhinneinflamation men hon sa att jag skulle springa på det ändå och åh va ont det gör haha! Vi var även i Weight room och denna gång hade jag vikter när vi gjorde squats, hela 5kg och sedan körde jag bänkpress och klarade hålla hela viktstången - 6kg!! Känner mig så totalt misslyckad när alla andra kör 5kg och uppåt haha
Nu kom vi precis hem och vid 6 ska jag och Kari iväg på Track mötet! 
kramis 
Maja
I USA | |
Upp