Avslut

Nu har jag varit hemma i över 4 månader och bloggen har ekat tomt. 

Att komma hem har varit något utav det bästa jag upplevt, att få åter igen känna friheten att kunna ta mig vart JAG vill, göra vad JAG vill, umgås med vem JAG vill har varit underbart. 
Att börja den svenska skolan igen har varit så kul, få lära mig riktiga och användbara saker, umgås med folk som är intresserade utav att lära sig saker och att få svensk skolmat är en obeskrivlig känsla. 
Att få träffa mamma, pappa och Rosa varje dag är en trygghet och något som jag uppskattar mer än allt. 
 
Visst, vissa dagar tänker man tillbaka på tiden i Texas, på alla vänner, värdfamiljen, skolan, maten, värmen men det är faktiskt inget som jag saknar specielt mycket och det lockar mig alls.
Det var kul, det var en upplevelse, men nu har jag gjort det och jag är stolt att jag stannade hela året och jag är glad att jag gjorde det, men nu är det klart och det känns skönt att kunna lämna allt de bakom mig och blicka frammåt. 
 
Och med detta inlägg är även denna blogg över, tack till alla som läste och om ni funderar på att åka på ett utbytesår så tycker jag att ni ska göra det, men tänk på att det inte bara är solsken och glädje. 
 
En sista Kram
Maja 
 
 
 
I USA | | Kommentera |
Upp